Aanvraag vergunning voor Dakkapel Hulst Utrechtseweg 24, Utrechtseweg 24, 3402PL IJsselstein

Aanvraag voor bouwvergunning

Op 21 februari 2024 heeft de gemeente een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen voor Dakkapel Hulst Utrechtseweg 24 op het adres Utrechtseweg 24, 3402PL IJsselstein. Het gaat om een omgevingsvergunning voor •Bouwactiviteit (omgevingsplan)   Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om ergens toestemming voor te krijgen. Het gaat bijvoorbeeld om een omgevingsvergunning milieu, bouwen of slopen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.   Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? De gemeente heeft de aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen op 21 februari 2024. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk binnen 8 weken een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren.   Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Als u nu al vragen heeft over de aanvraag kunt u bellen of mailen met de Omgevingsdienst regio Utrecht. Dit kan via het telefoonnummer 088 – 022 50 00 of u stuurt een mail naar info@odru.nl met het zaaknummer Z-2024-103312.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Hulst. Bekijk alle Bekendmakingen Hulst in .

https://hulstkrant.nl/bekendmakingen-hulst/

Deel dit bericht:

Redactie Hulstkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Hulstkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Hulst.

Gerelateerde berichten