Aanvraag watervergunning voor het tijdelijk onttrekken van grondwater ten behoeve van nieuwbouw appartementen aan de Stationsweg in Hulst

Aanvraag voor omgevingsvergunning

Waterschap Scheldestromen heeft een aanvraag voor een watervergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor aan het tijdelijk onttrekken van grondwater ten behoeve van het realiseren van nieuwbouw appartementen aan de Stationsweg in Hulst. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer VTH349. Waarom publiceert het waterschap dit bericht? Een watervergunning wordt bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt het waterschap een besluit over de aanvraag van de vergunning? Waterschap Scheldestromen heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 29 februari 2024. Het waterschap neemt daarover waarschijnlijk 25 april 2024 een besluit. Het besluit wordt gepubliceerd door het waterschap met een nieuw bericht. Aanvraag inzien en reageren? U kunt op dit moment de aanvraag van een vergunning bekijken en vragen stellen. Bel hiervoor kunt u bellen met waterschap Scheldestromen via telefoonnummer 088 - 246 1000.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Hulst. Bekijk alle Bekendmakingen Hulst in .

https://hulstkrant.nl/bekendmakingen-hulst/

Deel dit bericht:

Redactie Hulstkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Hulstkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Hulst.

Gerelateerde berichten