Vacature CNC Machining Operator Job

CNC Machining Operator Job in Kruiningen

CNC Machining Operator

Wärtsilä leidt de transformatie van de maritieme industrie naar een koolstofarme en duurzame toekomst. Bij Wärtsilä Marine Power zijn we er trots op dat we onze klanten 's werelds breedste netwerk van maritieme expertise en het volledige portfolio van motoren tot levenscyclusoplossingen kunnen bieden.

We willen de koers veranderen naar een onderling verbonden en schonere maritieme toekomst en zijn voortdurend op zoek naar toekomstgericht talent om ons team te versterken en samen te werken aan het mogelijk maken van duurzame samenlevingen met slimme technologie. Ben je klaar om aan boord te springen?

Voor onze Quantiserv werkplaats in Kruiningen zijn wij op zoek naar een CNC Operator, om ons team in Kruiningen te versterken.

Als CNC Operator zullen je werkzaamheden bestaan uit verspanen en ontbramen / afwerken. Op een normale dag kunt u een of meerdere stukken bewerken. Je werkt niet alleen - ook al vereist het werk een hoge mate van zelfstandigheid, je krijgt steun van je leidinggevende en je teamgenoten. Om de beste match te zijn, verwachten we dat je een goed begrip hebt van productienormen en ervaring hebt met het werken met allerlei metaalbewerkingsmachines.

Als ideale kandidaat heb je ervaring opgedaan in andere productieomgevingen en beschik je over kennis van productieprocessen. Om in deze functie te slagen, hopen we dat je een goede houding hebt en bereid bent om te leren.

 • Instellen en basisonderhoud van bewerkingsmachines
 • Bewerking van componenten volgens specificatie
 • Opstelling van gereedschappen en opspanningen
 • Gebruik van meetapparatuur
 • Kwaliteitscontrole eigen werk
 • Gebruik van technische machines [d.w.z. kolomboren, handgereedschap, lintzaag enz.]
 • Ontbramen
 • Gebruik van bovenloopkranen
 • Continue verbetering op het gebied van processen en procedures.


Functie:cnc machining operator
Startdatum:09-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wärtsilä via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hulst
 2. CNC Machining Operator Job Wärtsilä 09-06-2024

Bekijk ook andere vacatures