Vacature Constructiebankwerker/Lasser

Constructiebankwerker/Lasser in Krabbendijke

Seaweed Processing

 • Oogsten / zaaien

Constructiebankwerker/Lasser

Ben jij als constructiebankwerker of plaatwerker op zoek naar een vaste baan met veel afwisseling? Wij bouwen onze machines van A tot Z en geen één machine is hetzelfde!

Waar? Bij Murre Technologies in Krabbendijke (tussen Bergen op Zoom en Goes). Wij zijn een innovatieve machinebouwer met verschillende 'award winning solutions', actief in de voedselverwerkende industrie.

Wat ga je doen?

 • Zelf bouwen betekent, nadat je bent ingewerkt, dat je de machine zelf samenstelt vanaf tekening.
 • Jouw project begint meestal met zagen en/of zetten. Vervolgens bepaal je de bouwvolgorde en las je de constructiedelen met de MIG/MAG-, laserlas en/of TIG-methode.
 • Je werkt je product indien nodig af door het onder andere te schuren, slijpen en/of polijsten, beitsen en soms zelfs monteren.

De ene keer maak je een apparaat of machine aan je eigen werkbank met je eigen gereedschap. De andere keer bouw je met nog één of twee collega's aan een groot project.

Wat neem jij mee?

Je hebt een werktuigbouwkundige achtergrond, meerdere jaren laservaring met staal of RVS en

 • net als wij vind je het leuk om machines te maken die niemand anders maakt;
 • kunt technische tekeningen lezen;
 • beheerst de Nederlandse of Engelse taal;
 • werkt zowel graag zelfstandig als in teamverband aan projecten.

Wat biedt Murre Technologies jou?

 • Een goed uitgeruste werkplaats met gedreven en behulpzame collega's.
 • Wij zijn een warm en sociaal familie bedrijf waar niet alleen aandacht is voor de prestatie, maar ook voor de menselijke maat.
 • Natuurlijk solliciteer je om er op vooruit te gaan, niet alleen inhoudelijk omdat wij mooi werk hebben voor jou, maar ook financieel.

Over Murre Technologies

Murre Technologies in Krabbendijke is een innovatief en middelgroot bedrijf dat sinds 1987 succesvol actief is in de machinebouw voor de voedselverwerkende industrie. We zijn een sociaal en warm familiebedrijf met meer dan 30 gedreven vakmensen waarvan de meesten een lang dienstverband hebben. De vraag naar onze machines groeit gestaag. We hebben onlangs nog een nieuwe productiehal in gebruik genomen. Om aan de vraag te kunnen voldoen, zoeken wij op korte termijn meerdere constructiebankwerkers / -plaatwerkers met ervaring.

Geïnteresseerd?Functie:constructiebankwerker lasser
Startdatum:29-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Murre Technologies via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hulst
 2. Constructiebankwerker/Lasser Murre Technologies 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures