Vacature Docent Allround/Rebound

Docent Allround/Rebound in Krabbendijke

Naar overzicht

docent allround/rebound

  • Krabbendijke Appelstraat
  • 0,6 fte
  • zo spoedig mogelijk

Wij zijn op zoek naar een docent voor de afdeling allround-/rebound. De vacature is tijdelijk in verband met zwangerschapsverlof.

De reboundvoorzieningen zijn er voor leerlingen die extra zorg en begeleiding nodig hebben op sociaal-emotioneel gebied, gedrag of structuur.

Zit je hart op de goede plaats voor zorgleerlingen?

Wil je samen met je collega's het beste uit leerlingen halen?

Kun je onderwijs en hulp aan leerlingen combineren?

Werken op het Calvijn

Het Calvijn College is een reformatorische scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. Typisch Calvijn College is een hartelijke betrokkenheid op elkaar vanuit een heldere christelijke identiteit. Het uit zich in een sterk accent op persoonlijke vorming en maatwerk in uitdaging en ondersteuning. Niet alleen de bloei van talent, maar juist ook de ziel van de leerling weegt. Ons onderwijs is gericht op een toekomst als christen in de maatschappij. Daarbij zijn docenten en medewerkers voor leerlingen belangrijke identificatiefiguren. Zie voor meer informatie: Werken op het Calvijn .

De locatie

Locatie Krabbendijke Appelstraat telt ruim 530 leerlingen en heeft een breed onderwijsaanbod. Op deze locatie bieden we klas 1 en 2 (stream 1-4), vmbo-3, praktijkonderwijs en een allround-/reboundvoorziening.

Sollicitanten dienen de grondslag van de school te onderschrijven en kerkelijk meelevend te zijn binnen één van de volgende kerkgenootschappen .

Solliciteren kan tot uiterlijk zaterdag 22 juni 2024 D.V.Functie:docent rebound
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Calvijn College via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hulst
  2. Docent Allround/Rebound Stichting Calvijn College 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures