GEMEENTEBLADAanvraag omgevingsvergunning, Hulst, Stationsweg ongenummerd, kadastraal bekend als HUL00 M 272 en A 2901, Hulst (HUL00) M 272, Hulst (HUL00) A 2901

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Aanvraag vergunning voor het slopen van de voormalige Rabobank aan Hulst, Stationsweg ongenummerd, kadastraal bekend als HUL00 M 272 en A 2901, Hulst (HUL00) M 272, Hulst (HUL00) A 2901De gemeente Gemeente Hulst heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het slopen van de voormalige Rabobank aan Hulst, Stationsweg ongenummerd, kadastraal bekend als HUL00 M 272 en A 2901, Hulst (HUL00) M 272, Hulst (HUL00) A 2901.Zaaknummer: 0677652867Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.U kunt geen bezwaar maken tegen een ingediende aanvraag. Dit is pas mogelijk nadat op de aanvraag is beslist.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 14 0114.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Hulst. Bekijk alle Bekendmakingen Hulst in .

https://hulstkrant.nl/bekendmakingen-hulst/

Deel dit bericht:

Redactie Hulstkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Hulstkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Hulst.

Gerelateerde berichten