GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor het vellen van 1 boom (hulst, in de zijtuin) aan 't Harde 20 te Haren Gn

Aanvraag voor Natuur en milieu | Organisatie en beleid

Tussen 1 en 8 januari 2024 is de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning bij de gemeente Groningen binnengekomen.Deze aanvraag wordt gepubliceerd om belanghebbenden vroegtijdig op de hoogte te brengen. Tegen deze aanvraag staat nog geen rechtsbescherming open. In het kader van de Algemene wet bestuursrecht is wel bezwaar of beroep mogelijk tegen een omgevingsvergunning waarop wij hebben besloten.Voor verder informatie kunt u contact opnemen met de afdeling VTH, Loket Bouwen en Wonen. Harm Buiterplein 1, geopend op werkdagen van 09.00uur tot 13.00u uitsluitend op afspraak.Een afspraak kunt u maken door hier te klikken of te bellen naar telefoonnummer 14 050.Houdt u onze berichtgeving en de website in de gaten voor eventuele veranderingen: https://gemeente.groningen.nl/bezoekadressen-en-openingstijdenAANVRAAG OMGEVINGSVERGUNNINGAdresPostcodeOmschrijving't Harde 20 te Haren Gn9752 VDvellen 1 boom (hulst, zijtuin) noodkap (ontvangstdatum 31-12-2023, dossiernummer 202378701)

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Hulst. Bekijk alle Bekendmakingen Hulst in Haren Gn.

https://hulstkrant.nl/bekendmakingen-hulst/

Deel dit bericht:

Redactie Hulstkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Hulstkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Hulst.

Gerelateerde berichten