Vacature Jeugd Vakantie Werk

Jeugd Vakantie Werk in Hulst

Kom spelen bij onze

Jeugdvakantiewerk Hulst

Al 50 jaar zetten wij ons met trots in voor de kinderen van de gemeente Hulst. We staan bekend om onze speelweek waar kinderen van 6 t/m 12 jaar voor een kleine bijdrage een week lang elke dag bij ons kunnen spelen. Daarnaast organiseren we ook speeldagen met de kerst en met koningsdag. Onze organisatie bestaat enkel en alleen uit vrijwilligers die zich elk jaar weer met veel passie inzetten om een fantastische speelweek in elkaar te zetten. Kijk vooral verder op onze website om meer te weten te komen over JVW. Wij zijn ook te vinden op social media @jvwhulst op instagram en Jeugd Vakantie Werk Hulst op Facebook.

Steun stichting jeugdvakantiewerk hulst

In 2023 vieren wij het 50-jarig jubileum van Stichting Jeugdvakantiewerk Hulst. Dit gaan we daarom ook groots aanpakken. Aangezien JVW enkel uit vrijwilligerswerk bestaat, kan elke financiële ondersteuning het verschil maken. Maar hoe kan je ons precies steunen?

  • Een persoonlijke vrijwillige financiële bijdrage leveren aan onze stichting? Klik hier en maak een vrijblijvend bedrag over.

    ÓF Scan de QR code om te betalen:

  • Een vrijwillige financiële bijdrage leveren: Maak een voor u of uw bedrijf gewenst bedrag over naar NL09 RABO t.n.v. Jeugdvakantiewerk Hulst o.v.v. 'Sponsoring 2023'.
  • Sponsoring in goederen of diensten: Heeft u een eigen bedrijf en zou u ons op een andere manier willen steunen? Neem dan contact op met ons via .

Ook dit jaar kunnen wij onze vrijwilligers niet missen bij het waarmaken van een fantastische speelweek voor de kinderen uit de gemeente Hulst. Als vrijwilliger heb je taken als het begeleiden van groepjes, spellen uitleggen en spelmateriaal klaarzetten/opruimen.

Wil je komen vrijwilligen tijdens Kerstvakantiedag?

Stuur dan een mailtje naar:Functie:jeugd vakantie werk
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Jeugdvakantiewerk Hulst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hulst
  2. Jeugd Vakantie Werk Stichting Jeugdvakantiewerk Hulst 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures