Vacature Manager Publieksservice

Manager Publieksservice in Hulst

Manager Publieksservice

Als Manager Publieksservice ben je eindverantwoordelijk voor alles wat met bezoekers en bezoeken van Trompenburg te maken heeft. Van het reilen en zeilen bij de entree en in het Tuincafé tot ticketting, bemensing, uitstraling, routing en administratie.

Samen met een klein team van professionals en vrijwilligers ben je het eerste visitekaartje van Trompenburg, waarbij gastgerichtheid, planning, aandacht voor details, commercieel denken, en pro-activiteit centraal staan.

Hier navigeer je moeiteloos door de dynamiek van piek- en dalmomenten gedurende het jaar. Deze veelzijdige en uitdagende positie zoekt een enthousiaste en energieke persoonlijkheid die het team met passie kan inspireren en begeleiden. Met "people & culture" als kern van deze rol, wordt ervaring op dit gebied als een waardevolle pré beschouwd.

Deze rol vraagt om een mix van coördinatie, leiderschap en hands-on samenwerking! We zoeken een stressbestendige teamspeler met geweldige sociale vaardigheden, flexibiliteit en een vlotte schakelmentaliteit. Klaar voor deze toffe uitdaging in het groen?

Jij:

  • Multitasking is jouw tweede natuur; jij behoudt altijd het overzicht
  • Beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding en 4 jaar leidinggevende ervaring in retail, horeca, toerisme, museum of vergelijkbaar
  • Bent nauwkeurig, efficiënt en werkt resultaatgericht
  • Bent 4 dagen per week beschikbaar, zowel doordeweeks als in het weekend
  • Bent een zelfstandige, proactieve aanpakker met een positieve instelling. Je denkt commercieel, servicegericht en je bent digitaal vaardig
  • Weet een team te bouwen, te begeleiden en bovenal te inspireren
  • Beschikt over uitstekende communicatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels; andere talen zijn een pluspunt
  • Hebt uiteraard liefde voor de natuur, interesse in tuinen en een redelijk goede plantenkennis

Wat bieden wij

Sluit je aan bij ons gezellige team van professionals en vrijwilligers op de mooiste groene werkplek in Rotterdam! Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. 25 vakantiedagen per jaar (obv fulltime) en een goed salaris (afgestemd op jouw ervaring en skills). Leer meer over onze unieke collectie via ons tuinteam en rondleiders en draag bij aan het behoud en de doorontwikkeling van het Groene Museum van Rotterdam. Geniet van gratis toegang voor een introducee, plus 10% korting in de Tuinwinkel en Tuincafé!

Functie:manager publieksservice
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Trompenburg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hulst
  2. Manager Publieksservice Trompenburg 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures