Vacature Medewerker Binnendienst

Medewerker Binnendienst in Kruiningen

Vacature Medewerker Binnendienst (24 uur)

Ben jij iemand die van aanpakken weet, goed zelfstandig kan werken en oog heeft voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Rijk taxateurs | adviseurs | rentmeesters is een veelzijdig vastgoedadvieskantoor in Kruiningen dat zich bezighoudt met waarderingsvraagstukken, vastgoedadvies in de breedste zin van het woord en rentmeestersactiviteiten.

Samen met onze office coördinator ga je aan de slag met diverse, uiteenlopende secretariële werkzaamheden en zijn jullie de rechterhand van onze taxateurs/adviseurs. Je werkt in een klein team, waardoor je de kans krijgt om veel te doen en te leren!

Niet bekend met ons vakgebied? Geen probleem! Ben jij enthousiast, secuur in wat je doet en sta je open om nieuwe dingen te leren? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Herken jij jezelf hierin? Mail dan je motivatie en curriculum vitae naar
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met via .

| KvK Middelburg 220 61 206Functie:medewerker binnendienst
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verrijk Beheer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hulst
  2. Medewerker Binnendienst Verrijk Beheer 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures