Vacature MRP Specialist

MRP Specialist in Rilland

  • Over
    • Productie

MRP (Material Requirements Planning) specialist .

Rilland en Kruiningen - 40 uur per week (fulltime)

Over
Foods Limited, een Canadees familiebedrijf, is wereldwijd marktleider in aardappelproducten. Appetizers Europe produceert zowel -merkproducten als private labels voor de Europese markt en export. Als MRP Specialist speel je een cruciale rol in onze productieprocessen voor groente- en zuivelproducten, verpakkingen en meer.

Wat ga je doen als MRP Specialist?
Als MRP Specialist ben jij verantwoordelijk voor de planning en inkoop van grondstoffen en directe materialen voor onze productielocaties in Rilland en Kruiningen. Je zorgt ervoor dat onze productiesites altijd op tijd zijn voorzien van de benodigde materialen, terwijl je de voorraadniveaus optimaliseert. Daarnaast werk je nauw samen met diverse afdelingen om nieuwe productintroducties en verpakkingswijzigingen soepel te laten verlopen.

Jouw taken: - Berekenen van grondstofbehoeften op maandelijkse basis. - Respecteren van inkoopbeleid en gemaakte afspraken met leveranciers. - Plaatsen en opvolgen van inkooporders. - Coördineren met marketing- en R&D-teams over alle wijzigingen. - Beheren van SAP-contracten en productieplanningen. - Optimaliseren van voorraadniveaus in lijn met de vraag.

Wat breng je mee? - Een minimale MBO opleiding en minimaal 1 jaar ervaring in de supply chain. - Ervaring met SAP/IBP of vergelijkbare tools is een pré. - Sterke data-analyse vaardigheden en een oplossingsgerichte aanpak. - Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk. - IT-vaardig, vooral met Microsoft Office. - Ervaring in een matrixorganisatie is een pré,

Jouw soft skills: - Be customer obsessed. - Nieuwsgierig en altijd op zoek naar verbetering. - Slim risico's nemen en innovatieve oplossingen bedenken. - Proactieve en toegankelijke houding. - Aanpassingsvermogen en stressbestendigheid. - Gevoel voor eigenaarschap en aandacht voor detail. - Teamspeler met goede luister- en communicatieve vaardigheden. - Vermogen om meerdere taken tegelijk te beheren. - Gedreven door continue verbetering.

Wat bieden wij? - Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. - Een gloednieuwe werkplek met een zit-sta bureau. - Een gezellig team van collega's. - Maar liefst 8 weken vakantie per jaar. - Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Interesse?
Ben jij de data-analyserende, oplossingsgerichte en standvastige professional die we zoeken? Solliciteer dan nu en word deel van het team! Stuur je CV en motivatiebrief naar en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Appetizers Europe?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.Functie:mrp specialist
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met McCain Appetizers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hulst
  2. MRP Specialist McCain Appetizers 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures