Vacature Proces Technoloog

Proces Technoloog in Kruiningen

Functieomschrijving

Innovatie en optimalisatie, 2 kernbegrippen die centraal staan bij jou baan als Procestechnoloog. Je doet onderzoek voor verbeteringen op operationeel gebied voor het realiseren van een nog betere productie. Onze partner is één van ’s werelds grootste bedrijven in diepgevroren aardappelproducten, appetizers en gedroogde aardappelvlokken.

Ze zijn altijd gedreven om de beste producten, services en oplossingen te bieden. Als procestechnoloog analyseer je de huidige productie, signaleer je kwaliteitsproblemen en onderzoek je de mogelijke procesverbeteringen. Dat is een mooie baan toch? Jij kan ook een flink slag slaan in bijvoorbeeld de duurzaamheidsstrategie. Interesse? Laat het ons weten voor dat de vacature is ingevuld.

wat bieden wij jou
 • initiëren en realiseren van procesinnovatie
 • Serveert aardappeloplossingen aan de wereld
 • Testen haalbaarheid nieuwe producten en machines
 • Fulltime, dagdienst
 • Wat verdien je momenteel?
wie ben jij

De functie van procestechnoloog is gericht op innovatie. Een onderzoekende en gedreven houding is daarom belangrijk zo dat je op de hoogte blijft van de laatste relevante (technische) trends. Een technische achtergrond op HBO niveau is gewenst. Het beheersen van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.

wat breng je nog meer:

 • Ervaring in een productieomgeving en als leidinggevende;
 • Je kan goed structuur aanbrengen en werk/projecten planmatig afmaken;
 • Je kan andere collega's enthousiameren met als doel het meest optimale resultaat te behalen.
wat ga je doen

Als procestechnoloog kan je het verschil maken bij een bedrijf in de productiesector. Hoe je dat hier in Kruiningen?

Het initiëren en realiseren van procesinnovatie en -optimalisatie die worden gedreven door technologische ontwikkeling, (nieuwe) grondstof, commerciële initiatieven en knelpunten in performance van apparatuur is de kern van je baan. Nadat je procesverbeteringen hebt ontworpen leidt je de projectgroepen die werken aan de technologische aanpassingen van het productieproces. Daarnaast begeleid je ook nieuwe test runs van nieuwe producten. Tijdens de werkzaamheden zorg je voor dat de kwaliteits- en (voedsel) veiligheidsstandaarden zijn gewaarborgd.

Je hebt nog enkele andere mooi verantwoordelijkheden:

 • De schrijft de procedures, werkinstructies en prestatie indicatoren;
 • Je volgt de technologische ontwikkelingen en zorgt voor de nodige kennis overdracht;
 • Je vertegenwoordigt onze plant op technologisch gebied bij externe contacten;
 • Bij acute procestechnologische problemen word je ingezet als trouble shooter.
waar ga je werken

Een groeiende organisatie waar veel geïnvesteerd wordt in nieuwe technieken. Buitenom dat ze als bedrijf groeien bieden je jou ook veel mogelijkheden om door te groeien. Ze zijn op ons best als ze gezamenlijke waarde creëren door samen te werken, integer te handelen en afspraak is afspraak te hanteren. Alleen zo kunnen zij de beste win-win situatie creëren. En dat in, ambitieuze, hard werkende en toegewijde teams

Bij de vacature hoort een prima pakket arbeidsvoorwaarden met naast je basissalaris o.a.: 8,33% vakantietoeslag, 4,75% einde boekjaar uitkering, de pensioen premie word betaald door de werkgever, 25 vakantie dagen en 9 atv dagen.

sollicitatie

Wil jij ervoor zorgen dat deze grote spelen in de foodbranche zich kan blijven ontwikkelen? Laat het ons weten voordat de vacature is ingevuld.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:Chemisch ingenieurs
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via marc.buren@nl.randstad.com of 657317826. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hulst
 2. Proces Technoloog Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures