Vacature Uitvoerder industriële projecten

Uitvoerder industriële projecten in Axel

Wij zoeken een uitvoerder die een sleutelrol wil spelen voor onze gerenommeerde industriële klanten. In deze unieke baan krijg jij de kans om als uitvoerder je stempel te drukken op en mee te werken aan verschillende projecten bij onze industriële klanten. Dit betekent dat je:

  • Ervoor zorgt dat de uitvoering binnen de gestelde planning en budget verloopt;
  • Contact hebt met onderaannemers en opdrachtgevers en uiteraard met je eigen collega's;
  • Eindcontroles doet om de kwaliteit van het werk te waarborgen en af te ronden.
In deze rol ben je resultaatgericht en weet je mensen te motiveren. Ook vind je het vanzelfsprekend om je steentje bij te dragen aan de veiligheid en aan de kwaliteit van het werk. Als er iemand is die in een veranderende omgeving werkt, is het wel de uitvoerder industrie! Spreekt dit jou gelijk aan, neem dan zeker contact met ons op!Functie:Uitvoerder industriële projecten
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hulst
  2. Uitvoerder industriële projecten Eminent Groep 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures