Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Hulst

Ook dit jaar kunnen wij onze vrijwilligers niet missen bij het waarmaken van een fantastische speelweek voor de kinderen uit de gemeente Hulst. Als vrijwilliger heb je taken als het begeleiden van groepjes, spellen uitleggen en spelmateriaal klaarzetten/opruimen.

Daarnaast maak je elke dag kans om 'vrijwilliger van de dag' te worden en aan het einde van de week om 'vrijwilliger van de week' te worden. Dan zet de stichting jou in het zonnetje.

Aan het einde van de speelweek wordt er een groot feest gevierd in onze grote tent om alle vrijwilligers te bedanken. Zo hebben we een keer gelasergamed, doen we samen quizzen of maken we een groot spel voor de vrijwilligers. We sluiten altijd af met een knallend feestje.

Denk jij nou "dit is iets voor mij"? Meld je dan aan via onderstaande link. Als je het document hebt ingevuld, is je aanmelding compleet.


Kom vrijwilligen bij JVW.

Ben jij 14 jaar of ouder en wil je ook wel eens wat anders dan thuis op de bank hangen? Ben jij enthousiast en vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Dan ben jij geschikt voor JVW! Interesse? Stuur even een berichtje.Functie:vrijwilliger
Startdatum:29-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Jeugdvakantiewerk Hulst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hulst
  2. Vrijwilliger Stichting Jeugdvakantiewerk Hulst 29-10-2023

Bekijk ook andere vacatures