WATERSCHAPSBLADAanvraag vergunning voor het aanleggen van een persleiding onder een duiker aan Ellestraat 39b in Heikant, gemeente Hulst

Aanvraag voor Bestuur | Organisatie en beleid

Waterschap Scheldestromen heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het aanleggen van een persleiding onder een duiker aan Ellestraat 39b in Heikant, gemeente Hulst. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer VTH99. Waarom publiceert het waterschap dit bericht?Een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit wordt bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, kappen of aan te leggen bij het water, de dijk of een weg van het waterschap. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt het waterschap een besluit over de aanvraag van de vergunning?Waterschap Scheldestromen heeft de aanvraag voor een omgevingsvergunning voor een wateractiviteit ontvangen op 25 januari 2024. Het waterschap neemt daarover waarschijnlijk voor 22 maart 2024 een besluit. Het besluit wordt gepubliceerd door het waterschap met een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Meer informatie?Indien u meer informatie wenst over de aanvraag kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 - 2461000.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Hulst. Bekijk alle Bekendmakingen Hulst in .

https://hulstkrant.nl/bekendmakingen-hulst/

Deel dit bericht:

Redactie Hulstkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Hulstkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Hulst.

Gerelateerde berichten