WATERSCHAPSBLADToestemming verplaatsen dam Klein Cambrondijk Hulst

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Waterschap Scheldestromen heeft een vergunning voor een watergerelateerde activiteit verleend. Het waterschap geeft hiermee toestemming voor het verplaatsen van een dam aan de Klein Cambrondijk 2 in Hulst. Het pad ligt naast het parkeerterrein Breezand. De vergunning is geregistreerd onder zaaknummer VTH126.Waarom publiceert het waterschap dit bericht?Een omgevingsvergunning voor een watergerelateerde activiteit wordt bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te (ver)bouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Vragen?Stuur een e-mail naar info@scheldestromen.nl of bel 088 - 2461000.Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt het waterschap tot 15 april 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning per e-mail opvragen via info@scheldestromen.nl onder vermelding van het zaaknummer. Op afspraak kunt u de documenten bekijken in één van de waterschapkantoren. De openingstijden en de bezoekadressen vindt u op https://scheldestromen.nl/contact. Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u Rechtbank Zeeland-West-Brabant vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat het waterschap een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via https://mijn.rechtspraak.nl/start/burger#:Beroep-bij-de-rechtbank van de rechtbank. Voor meer informatie hierover kunt u de rechtbank bellen via telefoonnummer 088 - 3616000. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Hulst. Bekijk alle Bekendmakingen Hulst in .

https://hulstkrant.nl/bekendmakingen-hulst/

Deel dit bericht:

Redactie Hulstkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Hulstkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Hulst.

Gerelateerde berichten