Vacature Werkvoorbereider Techniek

Werkvoorbereider Techniek in Hulst

Functieomschrijving

In Hulst staat het Quick Reponse Center van onze partner. Hier komen pompen binnen voor reparatie om daarna weer teruggestuurd te worden. Elke pomp die binnen komt is een project en wordt stapsgewijs afgewerkt. Voordat de monteurs de pompen kunnen gaan repareren, moet voorbereidend werk gedaan worden. Welke onderdelen zijn er nodig, hoelang is de doorloop tijd en wat moet er eventueel besteld

worden? Daar hebben zij jou voor nodig.

Binnen de afdeling Customer Service Order Fulfilment ben jij samen met Project Coördiantor verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van de reparatieopdrachten. Als werkvoorbereider help je de monteurs door ze administratief te ontlasten. Wil jij ervoor zorgen dat alle voorbereidende werkzaamheden gestructureerd gedaan worden en dat alles netjes afgehandeld wordt? Laat het weten straks is de vacature ingevuld.

wat bieden wij jou
 • Meteen voor onbepaalde tijd bij de klant
 • Het regelen van de werkpaketten voor de werkvloer
 • 40uur, dagdienst functie
 • Intern wordt er gekeken naar je potentie
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV- dagen per jaar
 • 5% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld
wie ben jij

Wat is belangrijk voor deze functie? Affiniteit met de technieksector is belangrijk en werkervaring in een soort gelijke rol is een pre. Details zijn belangrijk, hoe beter alles in de startblokken staat hoe makkelijker het werk voor je collega wordt. MBO 4 denk-niveau of hoger is een vereiste. Je hebt voornamelijk contact met interne partijen en hier moet je gemakkelijk tussen kunnen schakelen. Verder beschik je over een VCA of ben je bereid

deze te halen.

Let ook even op de volgende punten:

 • Je bent beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je kunt goed met verantwoordelijkheid om gaan;
 • Je schakeld makkelijk van taak naar taak;
 • Je kunt goed werken in teamverband want de monteurs hebben je hulp nodig.
wat ga je doen

Je werkt binnen de afdeling Customer Service Order Fulfilment. Hier zijn de Project Coördinatoren en de Werkvoorbereiders verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van de reparatieopdrachten.

Welke taken heb je als werkvoorbereider? Met jou werkzaamheden ontlast je de monteurs zoveel mogelijk. De reparatieopdrachten registreer in het ERP systeem en je besteld de nodige onderdelen. Per project houdt je overzichtelijk wat er nodig is. Je controleert of de bestelling compleet is en je maakt er werk van zodra dit niet zo is. De technische documentatie, bestaat uit tekeningen, stuklijsten en maatprotocollen en deze overdragen aan de werkplaats.

een aanvulling op je verantwoordelijkheden:

 • Overleggen welke projecten prioriteit hebben;
 • Offertes pomponderdelen en reparatiewerkzaamheden controleren en bestellen
 • bij leveranciers.
 • Je voorziet de afdeling expeditie van verpakking/transport instructies voor uitgaande goederen;
 • Je coördineert het transport van goederen van of naar klanten/leveranciers coördineer, hier komt natuurlijk een planning bij kijken.
waar ga je werken

Je werkt samen met je naaste collega's op de Industrial Pump Repair unit. Op deze vestiging in Hulst werken zo'n 50 man. Er staan nog vele projecten open op deze unit dus aan werk geen gebrek. Ze werken hard op deze locatie en de sfeer is er hangt is goed. Intern kijken ze naar je prestaties en potentie. Er worden leuke activiteiten het jaar door geplant en de werktijden zijn flexibel bespreekbaar.

Onze opdrachtgever biedt naast collectieve verzekeringen en een sociaal voorzieningsfonds een duurzaam inzetbaarheidsprogramma.

sollicitatie

Kan jij ervoor zorgen dat de projecten structureel worden afgewerkt met een soepele doorloop. Laat het ons weten voordat de vacature is ingevuld.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:cad-tekenaar-werkvoorbereider civiele techniek
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4200 – 4200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via marc.buren@nl.randstad.com of 657317826. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hulst
 2. Werkvoorbereider Techniek Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures