Vacature Werkvoorbereider/Toezichthouder Openbaar Groen

Werkvoorbereider/Toezichthouder Openbaar Groen in Kruiningen

Werken bij de Bevelanden

Werkvoorbereider/Toezichthouder Openbaar Groen

Organisatie Gemeente Reimerswaal Uren 36 Locatie Kruiningen Gepubliceerd 03-06-2024

Ben jij een vakkundig groenprofessional die staat voor kwaliteit? Heb jij passie voor het beheren van de openbare ruimte? En help jij graag mee aan mooie projecten die bijdragen aan een prettige groene leefomgeving voor onze inwoners? Als werkvoorbereider/toezichthouder maak je deel uit van een team met vakspecialisten die samen de openbare ruimte van de gemeente Reimerswaal inrichten, aanleggen, beheren en onderhouden.

Jij doet het

Samen met de collega's van Gemeentewerken zorg jij voor een passende en verzorgde groene leefomgeving. Je houdt je vooral bezig met werkvoorbereiding, begeleiding en toezicht houden op het openbaar groen. Daarbij werk je nauw samen met de civiele werkvoorbereiders, voormannen van de buitendienst en de aannemers.

Meer concreet? Jij houdt je 36 uur per week bezig met:

 • Werkvoorbereiding voor groeninrichting, groenrenovatie en groenonderhoud en toezicht op uitvoering van groenaanleg en groenonderhoudswerken;
 • Advies geven over en uitwerken van inrichtingsplannen;
 • Planafstemming met beleidsmedewerker groen, civiele werkvoorbereiders en voormannen;
 • Inkoop van beplanting en materialen en het bewaken van budgetten;
 • Beantwoorden van vragen van inwoners over de openbare ruimte.

Met ons

Bij de afdeling Gemeentewerken zijn 43 medewerkers dagelijks bezig met de inrichting, het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Gemeentewerken kenmerkt zich door een bedrijfsmatige aanpak, korte lijnen, een nuchtere kijk op zaken en is vooruitstrevend. De werksfeer is persoonlijk en informeel met veel ruimte voor eigen inbreng.

Voor jou

Als je bij de gemeente werkt, dan weet je zeker dat je een baan met impact hebt. Je verdient het om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Die kansen en mogelijkheden zijn er bij ons dan ook volop. Verder kan je voor deze vacature van Werkvoorbereider/Toezichthouder Openbaar Groen rekenen op (op basis van 36 uur):

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.244,00 (schaal 8). Uitloop naar schaal 9 is onder bepaalde voorwaarden mogelijk;
 • een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris. Dit zet je bijvoorbeeld in voor:
  • vakantiegeld;
  • een eindejaarsuitkering;
  • extra verlofuren;
  • een fietsregeling;
  • een vergoeding van reiskosten.
 • 194,4 vakantie-uren;
 • een goede pensioenregeling;
 • vrijdagmiddagen vrij;
 • een tegemoetkoming in de reiskosten.

Met jouw kracht

Ben jij een enthousiast en ondernemend persoon, werk jij graag in een team en beschik jij over een MBO werk- en denkniveau? Beschik je over relevante kennis en ervaring binnen het vakgebied groenvoorziening en weet je van aanpakken? Solliciteer!

Maak jij het mogelijk?

Als je wil werken in een leuk en betrokken team, kom dan met ons praten. Wil je eerst van gedachten wisselen of gewoon even komen kijken om 'de sfeer te proeven', dan kan dat uiteraard ook. Neem contact op met via of stuur een e-mail naar om een afspraak te maken. Voor vragen over de procedure neem je contact op met Natalie Dielemans, HR-adviseur via of .

Reageer dan nu op deze functie van Werkvoorbereider/Toezichthouder Openbaar Groen. Dat doe je natuurlijk zo snel mogelijk, maar vóór 16 juni 2024. Sollicitaties worden alleen in behandeling genomen als ze binnen zijn gekomen via de sollicitatiebutton.

Deze vacature staat zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijkwaardige geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Benieuwd naar jouw collega's?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Stuur jouw motivatie en wie weet creëren wij samen de ideale baan voor jou.

Werken bij de Bevelanden

Op Werken bij de Bevelanden vind je vacatures voor GR de Bevelanden en de vijf Bevelandse gemeentes: Goes, Kapelle, Reimerswaal, Borsele en Noord-Beveland.Functie:werkvoorbereider toezichthouder openbaar groen
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4244 – 4244
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Bevelanden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hulst
 2. Werkvoorbereider/Toezichthouder Openbaar Groen De Bevelanden 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures