Vacature Afwasser

Afwasser in Kruiningen

Werken bij Pillows Hotel

Afwasser

in Kruiningen Zijn wij op zoek naar een Afwasser

Inter Scaldes
Inter Scaldes, Latijn voor 'tussen de Scheldes', ligt in de weidse polders van Zeeland tussen de Ooster- en Westerschelde. De provincie en haar wateren zijn onlosmakelijk verbonden met het restaurant. Vanaf november 2023 zal 2-sterrenchef de scepter zwaaien in het vernieuwde Inter Scaldes. Voor Jeroen draait high cuisine om verfijnde balans. Om het vinden van harmonie, met fermentatie als extra uitdaging om ingrediënten in vernieuwde en gedurfde vorm samen te brengen. Ontdek de culinaire complexiteit van nieuwe smaken en texturen, waarbij elk element een beleving op zich is en samen versmelten tot één inspirerende symfonie.

Sinds januari 2023 maken driesterrenrestaurant Inter Scaldes en het luxe bijbehorende Boutique hotel onderdeel uit van de Pillows Hotels collectie.

De functie
Als afwasser zorg jij dat alle glazen, borden, bestek en overig servies er perfect uitzien voor de mise en place. Je bent in contact met het keukenpersoneel en de bediening om een zo goed mogelijke dienst te draaien. Jij vindt het niet erg om bij te springen waar nodig.

Je bent flexibel inzetbaar in zowel het weekend als doordeweeks. Uren zijn altijd in overleg met de restaurant manager.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een geweldige kans om te werken in een nieuw 5-sterren hotel, waar je zult werken als onderdeel van een team dat streeft naar succes.

 • Jij mag 10 nachten per jaar tegen een hele kleine prijs in een van onze Pillows Hotels slapen;
 • Aantrekkelijk Friends & Family tarief binnen onze hotelcollectie en restaurants;
 • Een korting van 35% bij al onze Food & Beverage locaties;
 • Gratis Hospitalisatieverzekering voor jou en met een eigen bijdrage voor het gezin;
 • Gezellige collega's die allemaal een passie voor de hotelbranche delen.

Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris wat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring. Ook zijn er mede door onze ambities als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Onze Pillows Hotels Collectie
Pillows Hotels is een prachtige collectie hotels in Nederland en België, met de ambitie om nieuwe locaties te realiseren in alle grotere Europese steden. Bij Pillows draait alles om onze gasten. Vanaf binnenkomst, leggen we ze volledig in de watten. Wij geloven dat tijd het kostbaarste is wat we hebben, daarom zorgen we dat ieder moment bijzonder is voor al onze gasten.

Interesse?
Solliciteer via de link en wij zullen je zo snel mogelijk feedback geven.

 • Hotel: Interscaldes
 • Opleidingsniveau: Anders
 • Aantal uren: 0 - 24 uur
 • Locatie: Kruiningen

Werken bij Pillows Hotels

Werken bij Pillows Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet.

Functie:afwasser
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pillows Hotels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hulst
 2. Afwasser Pillows Hotels 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures