Vacature Tankstation Medewerker Bijbaan

Tankstation Medewerker Bijbaan in Rilland

Tankstation Medewerker (Bijbaan, Weekendhulp)

Gastvrijheidsgoeroe bij Dé Meest Gastvrije Pitstop van Nederland!

Welkom bij Vollenhoven, waar elke dag het begin is van een fantastische reis! Als Tankstation Medewerker ben jij niet alleen een gezicht bij ons AVIA-tankstation in Rilland; nee, jij wordt de gastvrijheidsgoeroe die 'onderweg zijn' verandert in een onvergetelijke ervaring.

Jouw Reis:

Voor veel klanten begint de dag met jouw vrolijke glimlach. Je maakt deel uit van ons team van meer dan 200 collega's, en je begrijpt dat ons tankstation meer is dan alleen brandstof. Het is een plek waar echt menselijk contact belangrijk is. We kennen onze klanten, weten waar ze van houden, en zelfs tijdens de drukste ochtendspits bezorgen we hen een glimlach.

Wat Jouw Reis Oplevert:

 • Begin met een bruto startsalaris, wat neerkomt op €12,12 per uur voor medewerkers 18 jaar. Dat is inclusief vakantiegeld en een toeslag voor vakantiedagen.
 • Tanken, een blinkende auto en winkelen met extra voordeel! Als teamlid profiteer je van speciale personeelskortingen op brandstof, wasprogramma's en winkelartikelen.
 • Jouw harde werk verdient meer dan lof! Ontvang een aantrekkelijke winstdelingsregeling als erkenning voor jouw bijdrage aan ons gezamenlijke succes.
 • Krijg een uitstekende vergoeding voor reiskosten en een heerlijke maaltijdvergoeding voor de late shifts die je draait.
 • Laat jouw carrière groeien: begin als Senior Medewerker en streef naar leiderschapsrollen zoals Assistent Bedrijfsleider en Tankstation Manager. Ontdek nog meer mogelijkheden op ons hoofdkantoor.
 • Grijp de kans en omarm de verantwoordelijkheid om 'jouw eigen shop te runnen', waar elke klant een glimlach en persoonlijke service ontvangt.

Jouw Pitstop: Vollenhoven

Sinds 1895 is Vollenhoven BV actief in de smeerolie- en (bio)brandstoffen branche. Met meer dan 100 tankstations in Zuid-Nederland streven wij ernaar dé gastvrije pitstop van Nederland te zijn. Ondanks stijgende brandstofprijzen en klimaatverandering blijven wij geloven in duurzame mobiliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd een moment zal zijn om bij te tanken of op te laden.

Waarom Jij Perfect in het Plaatje Past:

 • Bij ons draait het niet om diploma's, maar om jouw unieke persoonlijkheid die het verschil maakt!
 • Expert in gastvrijheid, altijd in topvorm! Met jouw bruisende persoonlijkheid ben jij dé specialist in het verwelkomen van klanten met een warme glimlach en openhartige service.
 • Geniet van de voordelen van parttime werken in het weekend naast bijvoorbeeld school of stage. Dat is leuk bijverdienen!
 • Jouw dienstrooster is net zo divers als jij! Van vroege diensten tot late shifts en zelfs weekenddiensten, jij bent klaar voor alles.
 • Om 6.00 uur starten is geen probleem als je jouw eigen vervoer hebt. Geen wachttijden op het openbaar vervoer, maar direct op weg naar een frisse werkdag.
 • Jouw fitte lichaam komt goed van pas bij het aanvullen van onze frisdranktrays. Kom bij ons team en blijf in beweging!

Neem direct contact op met , onze , via of bel hem op . Hij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te vertellen over de boeiende mogelijkheden bij Vollenhoven!

Bij Vollenhoven is iedereen uniek. Diversiteit is onze kracht, want bij Vollenhoven helpen we iedereen op weg!Functie:bijbaan medewerker tankstation
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vollenhoven via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hulst
 2. Tankstation Medewerker Bijbaan Vollenhoven 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures