Vacature Assistent Hoofd Werkplaats

Assistent Hoofd Werkplaats in Kloosterzande

Assistent Hoofd Werkplaats

Als assistent Hoofd werkplaats zal je naast uitvoerende taken ook assisteren bij het aansturen van het personeel in de werkplaats. Daarnaast vervang je het Hoofd werkplaats bij afwezigheid. Jij zorgt ervoor dat ze hun werk goed kunnen uitvoeren.
Door jouw kennis van constructie en metaal kun je de werkzaamheden op kwaliteit controleren en je stuurt op een motiverende en opbouwende manier je team in de werkplaats aan.
Het Hoofd werkplaats kan werkzaamheden aan jou overdragen waar nodig. Je zorgt je voor het waarborgen van maatvorming, kwaliteit en veiligheid. Je verzorgt de vastlegging en opvolging omtrent NEN-1090 /ISO 3834 + ISO/VCA gerelateerde zaken. Het volgen van vakgerichte cursussen behoort tot de mogelijkheden.

Je bent een voorbeeldfunctie voor het werkplaatspersoneel en je bent servicegericht richting interne en externe klanten. Je durft in te grijpen bij gevaarlijke situaties of geconstateerde productiefouten. Je neemt van nature de leiding en staat open voor opleiding of cursussen op dat vlak.

Je hebt MBO werk- en denkniveau en opleiding of achtergrond in bijvoorbeeld werktuigbouw of constructiebankwerk. Je hebt in ieder geval werkervaring in de metaalsector en een goede praktische instelling.

Je kunt goed tekening lezen en bent in het bezit van VCA. Je bent pro-actief en assertief en communiceert vlot en duidelijk.

Wat bieden wij

Een dynamische baan met veel ruimte voor groei en goede begeleiding van de werkplaats chef en ervaren collega's . Naar wens kan een loopbaanplan opgesteld worden bij aanvang van het dienstverband. Een goede salariëring en werken aan de mooiste staalbouwprojecten.Functie:assistent hoofd werkplaats
Startdatum:21-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IZV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hulst
  2. Assistent Hoofd Werkplaats IZV 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures