Vacature Bestuurder Sportzaken

Bestuurder Sportzaken in Axel

BESTUURSNIEUWS
@-MAGAZINE DOVENSPORT
SUMMER DEAFLYMPICS 2009

SUMMER DEAFLYMPICS 2005


EDSODe Nederlandse Deaflympics
21e Summer Deaflympics
Focus-5 TV PERSBERICHTEN World Federatie for DeafWorlddeafsports Home - 20-02

Vacature bestuurder sportzaken

DOVENSPORT
Ook dove mensen sporten! Velen willen echter de sport uitoefenen in een omgeving waar ze zich thuis voelen, dus in de wereld van Doven en Slechthorenden. Dat is al heel lang zo.
De maatschappelijke ontwikkelingen vragen ons na te denken hoe we de Dovensport in de toekomst (weer) sterker kunnen maken ten dienste van dove en slechthorende sporters, zowel regionaal, nationaal als internationaal.
Op dit moment houdt het bestuur van de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond zich bezig met het opnieuw vorm geven aan de organisatie van de Dovensport zowel nationaal als internationaal. Daarbij ontwikkelt, ondersteunt en continueert het bestuur op basis van een (toekomst-)visie een breed sportaanbod voor dove mensen. Het gaat hierbij om een bestuurlijke aansturing, die gedragen worden door de sportafdelingen en de aangesloten sportverenigingen. Op www.dovensport.net vindt u vrijwel alles wat u nog meer wilt weten.
Vacature:
Momenteel is in het bestuur de bestuursfunctie secretaris vacant. De bestuurder in genoemde functie is verantwoordelijk voor de behandeling van ingekomen stukken, het agenderen van vergaderstukken, het bewaken van de voortgang van de uitvoering van zaken uit hoofde van bestuursbesluiten en overige secretariele taken. De bestuursvergaderingen vinden ca. 10 keer per jaar plaats. Wel worden aan de functie gerelateerde onkosten vergoed volgens een daarvoor vastgesteld declaratiereglement.
Het bestuur roept belangstellenden (zowel doof als horend) op naar deze vacature te solliciteren.
De volgende kwalificaties van de bestuurder zijn daarbij van belang:
inzicht in maatschappelijke belangen van de Dovensport zoals wedstrijd- en recreatiesport, jeugd en seniorensport en dergelijke

@Magazine Dovensport
Functie:bestuurder
Startdatum:28-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hulst
  2. Bestuurder Sportzaken Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond 28-04-2024

Bekijk ook andere vacatures