Vacature Calculator

Calculator in Hulst

Functieomschrijving

Wil jij onderdeel zijn van een hecht team in het MKB dat echt samenwerkt aan het succes van de opdrachtgever? Wil je samen met je collega’s de klanten voorzien van goede offertes, heldere prijzen en de juiste adviezen? Dan zoeken wij jou ter versterking van de afdeling calculatie:

Wat bieden wij jou
  • Marktconform salaris obv opleiding + ervaring!
  • Écht onderdeel van het team!
  • Op vrijdag werken? Broodjes bestellen!
Wie ben jij

Wat vinden wij vooral belangrijk? Dat je echt onderdeel wordt van het team. Dat je ontzettend veel vragen stelt om zoveel mogelijk kennis te vergaren en dat je deze kennis ook documenteert voor jezelf. Dat je initiatief neemt en bereid bent om je collega’s te helpen waar mogelijk. Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau en goede kennis van word en excel. Bouwkundig inzicht is zeker erg handig voor deze functie.

Wat ga je doen

Jij zorgt voor een goede calculatie en technische uitwerking op basis van de klantwens. Je belt met de klant als iets niet duidelijk is of om de juiste gegevens boven tafel te krijgen. Kom je er technisch even niet uit? Dan krijg je een dozijn collega’s die alles afweten van ons product, zoals tekenaars, planners en werkvoorbereiders.

Waar ga je werken

Onze opdrachtgever biedt graag een baan met toekomstperspectief! Het bedrijf is een groeiend bedrijf dat midden in een professionaliseringsslag zit, waar jij actief aan deel kunt nemen en bijdragen. We geven je de mogelijkheid om mee te denken over de innovatie van ons product en vernieuwingen.

Natuurlijk biedt de opdrachtgever een gedegen interne opleiding om alle ins en outs van het product eigen te maken. Een fijne werkplek binnen een informele, platte organisatie.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:werkvoorbereider / calculator bouw
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 3200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via carla.dhondt@tempo-team.nl of 650975243. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hulst
  2. Calculator Tempo-Team 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures