Vacature Chauffeur Groupage Internationaal

Chauffeur Groupage Internationaal in Kloosterzande

Iedere dag brengt weer iets anders, maar onze opdrachtgever vervoert voornamelijk de goederen in de Benelux met een uitstap naar Frankrijk en Duitsland.

Wanneer jouw dag zich afspeelt in de Benelux, kun je er vanuit gaan dat jij na de route lekker aan kan schuiven bij het avondeten op de thuisbasis.

Is jouw avontuur net wat verder van huis? Dan moet je bereid zijn te overnachten, wat zeker geen straf is met de uitzichten en voorzieningen die Frankrijk en Duitsland te bieden hebben!

In beide gevallen wordt er stukgoed vervoerd, iedere lading is dus uniek en brengt jou meer ervaring bij!

De enige zekerheid die je hebt is dat je in dit familiebedrijf onderdeel bent van het geheel en overal het visitekaartje bent.

Feit is dat je aan het einde van de week altijd een mooi verhaal te vertellen hebt en voldaan het weekend in kan!

Ook voor chauffeurs met ambitie zijn er genoeg mogelijkheden, omdat onze klant de ontwikkeling van iedereen hoog in het vaandel heeft staan.

Ben jij in het bezit van ADR of bereid deze te halen, heb jij het CE Rijbewijs en ben jij toe aan een onderbreking van de sleur, reageer dan snel!

 Functie:Transport, Chauffeur Groupage Internationaal
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 24/7 Drive via zeeland@247drive.nl of 31165523920. Of bezoek hun website http://247drive.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hulst
  2. Chauffeur Groupage Internationaal 24/7 Drive 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures