Vacature Chauffeur Tankwagen CE Levensmiddelen 24/7 Drive

Chauffeur Tankwagen CE Levensmiddelen 24/7 Drive in Kruiningen

Vacature Chauffeur Tankwagen CE levensmiddelen

Redactie Hulst Unknown

Chauffeur Tankwagen CE levensmiddelen in Kruiningen

Geen dag is hetzelfde als chauffeur, dat is wat deze functie zo leuk maakt. Je werkt in 2 ploegen, waardoor je onregelmatige diensten hebt. Als je dag vroeg begint, dan betekent dat dat jij het privilege hebt om de zon op te zien komen en om de middag bijvoorbeeld door te brengen met je (klein)kinderen. Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van en het laden en lossen van co-producten van verschillende leveranciers. Deze lever je vaak bij veehouders en/of fabrieken. De ene dag is dit in Duitsland en ben je heel de dag bezig met twee leveringen en de andere dag doe je meerdere leveringen binnen Nederland. Afwisselende dagen zijn dus een garantie!


Functie: Transport, Chauffeur Tankwagen CE levensmiddelen Startdatum: 07-05-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Tijdelijk Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 24/7 Drive via of 31165523920. Of bezoek hun website http://247drive.nl.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:ce chauffeur 24/7 drive
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 24/7 Chauffeursdiensten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hulst
  2. Chauffeur Tankwagen CE Levensmiddelen 24/7 Drive 24/7 Chauffeursdiensten 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures