Vacature International Sales Manager

International Sales Manager in Sint Jansteen

Producten

Nederlands

International Sales Manager

Vanwege onze groeiende markt en uitbreidende activiteiten zoeken we een ervaren Sales Manager om ons team te versterken. Ben jij een resultaatgedreven, relatiebouwende professional die gedijt in een uitdagende omgeving? Dan ben jij als sales enthusiast misschien wel de perfecte aanvulling op ons team!

Wie zijn wij:

St. Paul is een producent van smeltkaasproducten en kaasalternatieven voor de B2B-markt. We ontwikkelen maatwerkproducten in samenwerking met internationale bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Als familiebedrijf met een platte organisatiestructuur hechten we veel waarde aan wederzijdse loyaliteit en betrokkenheid met onze klanten. Met een recente sterke groei en plannen om onze productiecapaciteit verder te vergroten, streven we ook naar uitbreiding van ons veganistische/snack/QSR-productassortiment.

Bij St. Paul streven we ernaar onze klanten de best mogelijke gepersonaliseerde kaasoplossingen te bieden door middel van continue ontwikkeling van kwaliteit, functionaliteit en een state-of-the-art machinepark. Met onze knowhow, ervaring en flexibiliteit vertalen we snel de behoeften van onze klanten naar producten die aan hun eisen voldoen.

De rol:

Als Sales Manager bij St. Paul vervul je een cruciale rol bij het uitbreiden van ons klantenportfolio. Je fungeert als een belangrijke partner voor zowel nieuwe als bestaande internationale klanten, waarbij je diepgaand inzicht hebt in hun productassortiment en de beste oplossingen biedt om aan hun behoeften te voldoen. Daarnaast neem je actief deel aan en bezoek je (inter)nationale beurzen om onze aanwezigheid te versterken en potentiële klanten aan te trekken. Je bent verder verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het jaarlijkse account- en budgetplan, waarbij je de strategische richting bepaalt om groei te realiseren.

Na een grondige inwerkperiode, waarin je onze producten en de nuances van de branche leert kennen, ga je zelfstandig aan de slag. Je beheert je eigen portfolio van (inter)nationale klanten, waarbij je nauwe relaties onderhoudt en nieuwe orders en klanten binnenhaalt door middel van effectieve communicatie en onderhandelingen.

Wat we van jou vragen:

 • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare salesrol
 • HBO denk- en werkniveau
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits; kennis van andere talen is een pluspunt
 • Resultaatgericht, analytisch en commercieel ingesteld
 • Zelfstandig en gestructureerd kunnen werken
 • Bereidheid om regelmatig internationaal te reizen

Wat wij bieden:

 • Een dynamische en collegiale werkomgeving binnen een gezond familiebedrijf.
 • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan onze professionalisering.
 • Ruimte voor jouw inbreng en ideeën
 • Een aantrekkelijk vast bruto maandsalaris, aangevuld met commissies op basis van jouw prestaties
 • Een werkweek van 38 uur, met de mogelijkheid om op vrijdag al om 15.00 uur klaar te zijn
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bedrijfsauto, laptop en mobiele telefoon.
 • Een goed verzorgde lunch en op donderdag snack dag.

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan een e-mail naar en wie weet word jij onze nieuwe collega!Functie:international sales manager
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met St. Paul Handelsonderneming via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hulst
 2. International Sales Manager St. Paul Handelsonderneming 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures