Vacature Medewerker Douane Landelijk Waard

Medewerker Douane Landelijk Waard in Waarde

Je solliciteert op de functie:

Medewerker Douane Landelijk Waarde Team

Persoonsgegevens

Behoor je tot de doelgroep Banenafspraak en sta je ingeschreven in het doelgroepregister? *

Het doelgroepregister is een register waarin mensen staan die vallen onder de doelgroep van de banenafspraak. De banenafspraak is een afspraak tussen het kabinet en werkgevers om te zorgen voor extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking. UWV beheert het doelgroepregister. Twijfel je of je bent opgenomen in het register, neem dan contact op met het UWV.

Ja

Nee

Ben je rijksambtenaar (of momenteel werkzaam als uitzendkracht/inhuurkracht bij het Rijk of werkzaam als stagiair bij de Douane)? *

Rijksambtenaren en inhuurkrachten kunnen andere rechten hebben in het werving- en selectieproces. Zij krijgen daarom andere vragen voorgelegd.

Ja

Nee

Bij welk ministerie werk je op dit moment?

Heb je een bijzondere status in het selectieproces?

  • Medewerker die vanwege arbeidsongeschiktheid passend werk in een andere functie nodig heeft
  • Medewerker die een substantieel bezwarende functie heeft en een mobiliteitsplan uitvoert om een functie te zoeken die niet substantieel bezwarend is
  • Verplichte VWNW-kandidaat
  • Interne vrijwillige VWNW-kandidaat
  • Interne kandidaat met terugkeergarantie / terugkeer uit tijdelijke functie
  • Interne overbezoldigde medewerker

Ja

Nee

Werk je nog niet bij de Douane en ben je door een medewerker op deze vacature gewezen? Vul dan hieronder het zakelijke e-mailadres in van de medewerker die jou getipt heeft. Wij bedanken dan diegene en sturen een beloning als je wordt aangenomen.

Documenten

Upload hieronder je cv en een motivatiebrief. Neem in de bestandsnaam je voor- en achternaam op. Indien relevant kun je nog een extra bijlage uploaden. Mogelijke bestandstypen: .docdoc, .docxdocx, .pdfpdf, .txttxtFunctie:medewerker douane landelijk waard
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Belastingdienst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hulst
  2. Medewerker Douane Landelijk Waard Belastingdienst 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures