Vacature Projectleider

Projectleider in Kloosterzande

Projectleider

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

De projectleider heeft intern nauw contact met de afdeling calculatie en engineering, hij verzorgt de inkoop, maakt de planning en controleert tekeningen. Hij voorziet montageteams van werkinstructies en ziet toe op veiligheid, welzijn en planning. En bewaakt te allen tijde het budget. De projectleider kent de aan hem toegekende ISO-VCA taken zoals bijvoorbeeld het opstellen van TRA's en deelplannen. De projectleider rapporteert aan de directie.

Een flexibele, klantgerichte en commerciële instelling, die naast het coördineren van een project de regie in de planning behoudt. Een collega die efficiëntie, leveren van kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.

HBO werk- & denkniveau en een relevante opleiding. Communicatief vaardig. Kennis van ConstruSteel is een pré evenals enkele jaren aantoonbare ervaring.

Wat bieden wij
Een dynamische baan met veel ruimte voor zelfstandig werken en goede back-up van een team collega's. Mogelijkheid tot doorgroeien en bijscholing. Naar wens kan een loopbaanplan opgesteld worden bij aanvang van het dienstverband. Een goede salariëring en werken in de mooiste delen van Nederland en Vlaanderen.

Speciaal product:

Bezoekadres
Hof te Zandeplein 13
4587 CK Kloosterzande


Telefoon: +31(0)114-683200
Email:Functie:projectleider
Startdatum:14-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IBS Staalbouw;I.B.S. (Industrial Building Systems) B.V.;IBS Hallenbouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hulst
  2. Projectleider IBS Staalbouw;I.B.S. (Industrial Building Systems) B.V.;IBS Hallenbouw 14-04-2024

Bekijk ook andere vacatures