Vacature tekenaar - werkvoorbereider

tekenaar - werkvoorbereider in Hulst

Functieomschrijving

Wil jij werken in een stabiel en dynamisch team? Op de afdeling Werkvoorbereiding van dit groeiende MKB bedrijf in Hulst is nog een plaats voor je vrij! Wij bieden jou een fijne werkomgeving, een vast salaris en een bonus van extra vrije uren op je vakantiedagen. Dus een goede mix van werk en privé!

Wat bieden wij jou
 • Samen met goed team collega's aan de slag!
 • Salaris gebaseerd op opleiding & ervaring
 • Een vast contract met doorgroei mogelijk
 • Een vaste locatie in Hulst
Wie ben jij

Klaar met je studie richting bouwkunde? Of onlangs een cursus technisch tekenen gevolgd en kan jij nu aan het werk? Of ben je toe aan een nieuwe baan in de bouw als tekenaar of werkvoorbereider? Lees snel verder!

 • Je hebt een technische of bouwkundige opleiding
 • Je hebt bij voorkeur ervaring als tekenaar
 • Met Autocad werken is jou niet vreemd
Wat ga je doen

Als tekenaar / werkvoorbereider werk je aan prefab houtconstructies zoals daken, dakkapellen en HSB-wanden m.b.v. Autocad, hsbCAD en/of Revit zelfstandig uit. Je bewaakt de werkvoorbereidingstijd en bedenkt samen met onze opdrachtgevers creatieve oplossingen om een degelijk product te ontwerpen. Je werkt samen in een team van projectvoorbereiders aan de toekomst van het bedrijf. Voor deze functie zoeken wij een collega die eigenlijk niets liever doet dan tekenen.

 • Uitwerken van houtconstructies zoals van daken en HSB-wanden
 • Zorgen voor een korte de doorlooptijd van al jouw klantopdrachten
 • Meedenken in in creatieve oplossingen voor productverbetering
Waar ga je werken

Dit groeiende en innovatieve MKB-bedrijf is zich bewust van haar activiteiten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Ze zijn continue bezig te onderzoeken of deze activiteiten op een veiligere, gezondere en duurzamere wijze kunnen worden uitgevoerd.

Sollicitatie

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer weten? Bel of solliciteer dan gaan we heel graag met je in gesprek!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:technisch tekenaar elektromechanica
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3300 – 3300
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via carla.dhondt@tempo-team.nl of 650975243. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hulst
 2. tekenaar – werkvoorbereider Tempo-Team 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures