Vacature Fysiotherapeut

Fysiotherapeut in Rilland

Neem dan gerust contact met ons op! Via

Algemeen Fysiotherapeut Rilland

Zeeland

Rilland

Bespreekbaar

Minimaal 16uur

Intro

Dichtbij de beste, meest complete, betaalbare zorg bieden, gericht op de gewenste deelname aan de maatschappij. Wil jij daar als fysiotherapeut een bijdrage aan leveren? Lees dan verder!

Ons doel is om dichtbij, de meest complete en betaalbare zorg te bieden. Daarnaast blijven we ontwikkelen om ons vakgebied naar een hoger niveau tillen om cliënten beter te kunnen behandelen. Daarvoor heeft TopzorgGroep bijvoorbeeld haar eigen academie, waarin kennis en ervaring worden gedeeld en best practices worden uitgewisseld. Daar houdt het niet bij op, want samenwerken gaat verder. Wij doen dat samen met betrokken professionals en multidisciplinaire behandelteams . TopzorgGroep is het landelijk dekkend netwerk van paramedische zorg in Nederland. TopzorgGroep staat voor "samen beter" en dit zie je binnen de interne organisatie en in de dienstverlening naar de cliënten toe terugkomen. Wij verbinden met elkaar voor een goede samenwerking, wij verbeteren om het beste resultaat te behalen en wij verzorgen met de juiste aandacht altijd voor oprechte en de beste kwalitatieve zorg.

Vanwege de groei en ontwikkelingen bij TopzorgGroep zijn wij voor één van onze aangesloten locaties in Rilland op zoek naar een fysiotherapeut.

Wat ga je bij ons doen?

Je draagt bij aan Nederland fitter, gezonder en gelukkiger maken. TopzorgGroep is actief in de (multidisciplinaire en interdisciplinaire) eerstelijnszorg, tweedelijnszorg en buiten de zorgverzekeringswet om (letselschade, arbeidsrevalidatie, UWV/WMO en lifestyle).

 • Bij TopzorgGroep kun jij je volledig focussen op jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Met jouw kennis en ervaring bied je specifieke ondersteuning en behandeling aan cliënten;
 • Je levert de beste kwaliteit zorg.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Fysiotherapie;
 • Je bent geregistreerd i n het BIG-register en bij het KNGF of SKF;
 • Je bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar. De werkdagen en -tijden stemmen we samen af;
 • Een afgeronde Dry Needling cursus is een pre;
 • Je bent leergierig, gedreven en enthousiast. Je bent zelfstandig en voelt verantwoordelijkheid voor een goede verslaglegging.

Wat bieden we jou?

Werken bij TopzorgGroep betekent werken in een organisatie die toonaangevend is op het gebied van kwaliteit en innovatie van de gezondheidszorg in Nederland. Je werkt bij ons in een organisatie waarin de cliënt, collegialiteit en een goede (werk)sfeer centraal staan.

Bij TopzorgGroep staat de ontwikkeling en groei van onze medewerkers centraal. We investeren in training en opleiding om ervoor te zorgen dat ons team altijd up-to-date is van de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Hiervoor hebben we een eigen academie met geaccrediteerde bij- en nascholing.

Verder bieden we jou:

 • Een contract voor minimaal 16 uur per week;
 • Veel ontwikkelmogelijkheden;
 • Ruime collegiale kennisoverdracht.

Heb je interesse?

Als je gepassioneerd bent over de gezondheidszorg en graag deel wil uitmaken van een dynamisch en deskundig team, stuur dan je CV naar:

Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op met Melissa Emmen-van der , . Je kunt haar bellen of een Whatsapp bericht sturen via of een mail sturen naar

Sluit je aan bij TopzorgGroep en maak een verschil in de gezondheidszorg.

TopzorgGroep

Over TopzorgGroepFunctie:fysiotherapeut
Startdatum:06-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TopzorgGroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hulst
 2. Fysiotherapeut TopzorgGroep 06-04-2024

Bekijk ook andere vacatures