Vacature Huishoudelijk Medewerker

Huishoudelijk Medewerker in Koewacht

Huishoudelijk medewerker voor de Lange Akkers in Koewacht

Expertise Ondersteunende diensten

ZorgSaam Thuis- en ouderenzorg zoekt een nieuwe collega als:

Huishoudelijk medewerker
(De Lange Akkers, Koewacht)

De werklocatie en werkzaamheden
De Lange Akkers biedt bewoners een veilige en vertrouwde omgeving waar zij de aandacht en zorg krijgen die ze verdienen en nodig hebben. Op de Lange Akers wonen zowel bewoners met een somatische en een psychogeriatrische achtergrond.
In de functie als huishoudelijk medewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de afdelingen én zorg je ervoor dat jouw schoonmaakspullen, werkkast en materiaalwagen altijd in orde zijn.

Jouw werktijden kunnen variëren van 08.00 tot 14.00 van maandag tot en met vrijdag. Verder houd je ervan dat jouw werkzaamheden divers en afwisselend zijn en vind je het ook fijn om een praatje te maken met de bewoners. Ook komt het voor dat je af en toe ingezet wordt op een andere afdeling in bijvoorbeeld de vakantieperiode of bij ziekte.

Jouw collega Roselieke vertelt:
Ik werk hier graag, omdat ZorgSaam een fijne organisatie is met goede arbeidsvoorwaarden én ondanks dat je onderdeel bent van een team, ook zelfstandig op de afdeling werkt én je werkzaamheden indeelt. Verder ben je onderdeel van het team van de afdeling waar je werkt (denk hierbij aan de verzorgenden en zorgassistenten). Ook geeft voor mij het werken tussen de bewoners een meerwaarde aan het schoonmaakwerk.

Jouw kennis en kunde:

 • Je bent respectvol naar patiënten, hun familieleden en collega's: aanpassen aan verschillende situaties, culturen en omstandigheden is voor jou vanzelfsprekend.
 • Het is fijn wanneer jij schoonmaakervaring hebt (dit kan zowel in de zorg zijn áls in een andere sector);
 • Het beheersen van de Nederlandse taal, zowel mondeling als op geschrift.

Wat krijg je van ons?

 • Een dienstverband voor de bepaalde tijd voor de duur van 12 maanden voor 12 uur per week. Een vast diensterband is hierna bespreekbaar;
 • Het salaris is minimaal € 2.156,25 en maximaal € 2.616,15 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, inschaling volgens FWG 15, CAO VVT;
 • Een eindejaarsuitkering (13e maand) en 8,33% vakantiegeld. Het is ook mogelijk om dagen te sparen voor bijvoorbeeld een tijdelijke onderbreking van je loopbaan of om later minder uren te werken met de regeling BalansBudget (CAO VVT);
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is om brutosalaris in te zetten voor het kopen van een fiets, een vergoeding van je sportabonnement of het aanschaffen van een smartphone;
 • ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling.? Jij hebt op elk moment van de dag toegang tot online trainingen. Daarnaast zijn er binnen ZorgSaam volop doorgroeikansen binnen de gehele organisatie. Wanneer je nieuwsgierig bent naar een andere uitdaging binnen ZorgSaam, dan kun je terecht in ons nieuwe loopbaancentrum.
 • ZorgSaam hecht veel waarde aan haar medewerkers. Met 'ZorgSame teams' ligt de focus om meer zeggenschap en eigenaarschap in jouw eigen team;
 • ZorgSaam is een organisatie die continu in ontwikkeling is! Wij zijn bijvoorbeeld sinds een aantal maanden gestart met het persoonlijke cliëntverhaal waardoor een aantal locaties 'zorg op maat' kunnen bieden aan onze cliënten. Ook llopen er op een aantal locaties pilots, waarbij diverse innovaties in de zorg worden getest.

Twijfel niet en neem contact op met , of via

Snel starten?
Of eerst een keer meelopen? Alles is bespreekbaar. Graag ontvangen wij jouw cv zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en kundige collega's

Heb je interesse in een baan bij ZorgSaam, maar is er op dit moment geen passende functie beschikbaar?

Vragen over werken bij ZorgSaam?

Neem contact op met ons team recruitment.Functie:huishoudelijk medewerker
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2156 – 2616
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZorgSaam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hulst
 2. Huishoudelijk Medewerker ZorgSaam 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures