Vacature Helpende

Helpende in Rilland

Zorggroep Ter Weel

  • Grijs, Groen en Gelukkig

Helpende De Batsen Toren

Zorg & Welzijn

Locatie Rilland

Aantal uur Uren in overleg

Ervaring starter of ervaren

Opleidingsniveau mbo 2

De functie

Zet jij je graag in voor de zorg en welzijn van ouderen? Wil je werken in een omgeving waar jouw inzet écht wordt gewaardeerd en waar je de ruimte krijgt om te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Helpende ben je expert in het afstemmen op de individuele behoeften van je cliënten en begrijp je volledig wat zij nodig hebben, kunnen en wensen. Je helpt hen met dagelijkse activiteiten zoals opstaan, aankleden, douchen en eten. Je vindt het leuk om samen een frisse neus te halen tijdens een wandeling en je zorgt ervoor dat de leefomgeving netjes en veilig is.

Je houdt constant een scherp oog op het welzijn en de gezondheid van je cliënten en je rapporteert hierover. Zowel je cliënten als je collega's ervaren jou als een positieve kracht.

Wist je dat je bij ons zelf het rooster opstelt samen met je collega's voor de komende 3 maanden? Zo heb jij de controle over je werk- en privébalans. Onze diensten vinden plaats tussen 07.30 en 22.30 uur. En het aantal werkuren per week is bespreekbaar met jouw leidinggevende.

De locatie

In het rustige dorp Rilland bevindt zich het woonzorgcentrum De nieuwe Vliedberg met de afdeling De Batsen Toren. De drie woningen zijn beschikbaar voor ouderen met dementie (psychogeriatrie). De zorg die wordt geboden is verpleeghuiszorg met behandeling. De woningen bieden elk plaats aan zes cliënten. Iedere cliënt heeft een eigen slaapkamer, maar is overdag vooral aanwezig in de woonkamer, het hart van elke woning. De woonkamer heeft een open keuken, waar dagelijks voor de cliënten wordt gekookt. De cliënten worden betrokken bij de bereiding van de maaltijden. Binnen deze functie draag je bij aan een huislijke woonomgeving en het welbevinden van de cliënten.

Lees hier meer over de locatie De Nieuwe Vliedberg.

Dit ben jij

 • Je bent in het bezit van een diploma helpende (niveau 2).
 • Je bent een fijne collega met inlevingsvermogen, die snel kan schakelen en feedback kan geven en ontvangen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Dit bieden wij

 • Een goed salaris van maximaal € 2.928,86 per maand bij een fulltime dienstverband. Dit is conform de CAO VVT, FWG 25. Als Helpende Plus word je ingeschaald in FWG 30 en is je salaris maximaal €2938,60 (bij een fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd met uren in overleg.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • De vergoeding van je reiskosten zijn conform CAO VVT.
 • Een goede pensioensregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wil je bijvoorbeeld doorstromen naar Helpende Plus of niveau 3? Wij regelen én financieren dat voor jou.
 • Meerkeuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld voor het aankopen van een fiets en het uitruilen van reiskosten.
 • Bedrijfsfitness en gratis sporten op de werklocatie.
 • Een prettige werkomgeving met goede begeleiding waarin samenwerking en ondersteuning centraal staat.

Herken je jezelf?

Solliciteer dan via de website!

Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Deze vacature verschijnt gelijktijdig in- en extern. Re-integratiekandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. Herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!

Functie:helpende
Startdatum:28-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2928 – 2928
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgcentrum Ter Weel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hulst
 2. Helpende Zorgcentrum Ter Weel 28-04-2024

Bekijk ook andere vacatures