Vacature Logopedist

Logopedist in Clinge

Over de functie

Ben jij een gedreven logopedist met ervaring in de Gehandicaptenzorg? Dan ben ik opzoek naar jou! Als Logopedist in de gehandicaptenzorg ben jij een essentieel onderdeel van het multidisciplinaire team. Je bent verantwoordelijk voor het diagnosticeren, behandelen en begeleiden van cliënten met communicatieve en/of slikproblematiek. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen en evalueren van behandelplannen, in nauwe samenwerking met andere zorgprofessionals. Je hebt affiniteit met de diversiteit aan doelgroepen binnen de gehandicaptenzorg en weet jouw aanpak af te stemmen op de behoeften van de cliënten.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding Logopedie en BIG-geregistreerd;
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen in verschillende werkomgevingen;
  • Een proactieve en positieve instelling.

Over het bedrijf

In een telefoongesprek vertel ik je graag meer over de betreffende organisatie!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Logopedist die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:logopedist
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3400 – 4900
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via mirte.schott@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hulst
  2. Logopedist Maandag 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures