Vacature Begeleider Matig- tot licht verstandelijke beperking

Begeleider Matig- tot licht verstandelijke beperking in Clinge

Functieomschrijving

Ben jij een bevlogen begeleider die klaarstaat om het leven van mensen met een matig- tot licht verstandelijke beperking te verrijken? Tragel in Clinge zoekt naar passievolle individuen die deel willen uitmaken van ons toegewijde team. Jouw rol als begeleider is van onschatbare waarde om onze cliënten te ondersteunen bij het leiden van een zelfstandig en vervullend leven.

wat bieden wij jou
 • Vast contract met een proeftijd van twee maanden
 • Prachtige locatie in het grensdorp Clinge
 • Mogelijkheid tot het volgen van diverse trainingen
 • Aan de slag voor 24 tot 36 uur per week
 • Beloning volgens CAO GHZ
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
wie ben jij

Als begeleider ben je de steunpilaar voor onze diverse groep cliënten. Je zet je in voor het opstellen en uitvoeren van persoonlijke ondersteuningsplannen, waarbij je de unieke behoeften van elke cliënt in acht neemt. Je bent actief betrokken bij hun dagelijkse activiteiten, bevordert zelfredzaamheid en stimuleert persoonlijke groei. Samen met collega's en andere betrokkenen werk je aan een warme en stimulerende omgeving.

 • Je hebt een mbo-diploma in de zorg en/of welzijnssector. Ook een afgeronde opleiding in de richting van pedagogiek, sociaal-agogisch werk of psychiatrische verpleegkunde volstaat.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met zowel begeleiding als verzorging.
 • Je hebt een professionele instelling
wat ga je doen

Als je bij Tragel gaat werken is geen dag hetzelfde. Omdat iedere doelgroep anders is, weet jij je manier van werken af te stemmen op de behoefte van de cliënt. Als begeleider sta je stevig in je schoenen en signaleer je deze behoeften. Je zorgt ervoor dat de cliënten zich zo goed mogelijk voelen en geeft structuur aan de dag. Jouw taken zijn van zowel begeleidende als verzorgende aard. Iedere stap die jouw cliënt maakt geeft jou een gevoel van voldoening.

 • Het uitvoeren van begeleidende en verzorgende taken
 • Je werkt op zowel woon- als dagbestedingslocaties
 • Je biedt zorg en ondersteuning waarmee je zorgt voor een goed leven voor de bewoners
waar ga je werken

Tragel is een maatschappelijke organisatie, gevestigd in de Nederlandse provincie Zeeland. Het woonzorgpark ligt in het grensdorp Clinge. De bewoners zijn mensen met een beperking en bij Tragel zorgt men voor een zo goed mogelijk leven te leiden. De bewoners krijgen hier gepaste zorg. Daarnaast kan men hier terecht voor behandeling, recreatie en werk en activering. Het motto van Tragel is dan ook 'Samen Doen!' met als doel de participatie aan de samenleving te vergroten.

 • Zinvol werk met fijne collega's
 • Boeiende werkplek met diverse doelgroepen
 • Veel ruimte voor zelfontwikkeling
sollicitatie

Wil jij graag als Begeleider aan de slag bij Tragel? Solliciteer direct en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:intern begeleider
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:21 – 21
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via recruitment.zorgwest@nl.randstad.com of 06 575 326 74. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hulstkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hulstkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hulst
 2. Begeleider Matig- tot licht verstandelijke beperking Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures